Om

Tankens Kraft

___________


Många tillbringar halva sina vakna tid tillsammans med människor de möter i arbetslivet. Precis som hemma vill de må bra och ha det trevligt. Å andra sidan kan ett negativ klimat göra arbetet till en mardröm. Med Tankens Kraft ger Lennart Hjelm konkreta tips på hur man når ett positivt klimat på arbetet och i vardagslivet. Genom personliga och dråpliga exempel visar Lennart betydelsen av positivt tänkande, och varför beröm inte bara gör folk glada utan även ger lönsamhet åt företaget.


Varvat med tänkvärda reflektioner framkallar Lennart både skratt och förundran när han visar prov på oförklarliga händelser mitt framför publikens ögon. Han verkar kunna veta vem någon i publiken tänker på, se om någon talar sanning, och memorerar blixtsnabbt en hel kortlek. Publiken får förundras och ibland bli förskräckt när Lennart låter fantasin och kreativiteten flöda. Tankens Kraft får människor att häpna, engageras, skratta och ställa sig frågan ”är det omöjliga alltid omöjligt?”

Föreläsningssal full med deltagare
Lennaret Hjelm visar kort för ung kvinna
Skrattande kvinna på scenen
Kvinna ser koncentrerat på Lennart Hjelm

Tid

______________


Från 45 minuter upp till tre timmar. Optimalt 2,5-3 timmar.

Antal deltagare

______________


Föreläsningen passar lika bra för stora grupper som små.

Lokal

______________


Upphöjd scen är inte nödvändig utom för större deltagarantal.En skräddarsydd upplevelse

__________


Föreställningen Tankens Kraft skräddarsys efter beställarens önskemål; ett seminarium, en uppiggande kick-off, en tankeväckande avslutning på en kurs eller en skön avkoppling efter en god middag. Blandningen av underhållning och allvar ger många uppslag till samtal och är ett bra sätt att sammanföra personer som inte är bekanta med varandra. I samtliga fall bjuds deltagarna på underhållning med en stor portion humor, reflektioner och något de aldrig upplevt förut.