Kontakt och bokning

LENNART HJELM

Kontakt och Bokning

Passar i alla sammanhang. Stora som små grupper.

Föreställningen Tankens Kraft skräddarsys efter beställarens önskemål; ett seminarium, en uppiggande kick-off, en tankeväckande avslutning på en kurs eller en skön avkoppling efter en god middag. I samtliga fall bjuds deltagarna på underhållning med en stor portion humor, reflektioner och något de aldrig upplevt förut.


Tankens Kraft håller på från 45 minuter upp till tre timmar. Grunden är underhållningsdelen där Lennart Hjelm gör det ”omöjliga”. Till det kommer reflektioner kring varför det är lönsamt med ett berömmande klimat på jobbet och hur man ska nå dit. Denna ovanliga blandning med underhållande allvar ger många uppslag till samtal och kan vara ett bra sätt att sammanföra personer som inte är bekanta med varandra. En konferens som folk minns.

Aktiv medverkan av deltagarePassar alla företag och föreningar.

Föreläsningen passar lika bra för stora grupper som små. Eftersom en stor del av deltagarna kommer att medverka är en upphöjd scen inte nödvändig utom för ett större deltagarantal. Att få föreställningen på engelska är ett uppskattat inslag för utländska gäster och kunder. Lennart Hjelm har framfört föreställningen på engelska för svenska företag, på Irland och t.o.m. på så ovanliga ställen som Zanzibar i Tanzania.

Bildspelet bygger på fotografen Stefan Linnerhags bilder tagna under Lennart Hjelms föredrag på Svenska Mässan i Göteborg. Läs gärna mer om Stefan på www.swedenpicture.se

Nöjda kunder

"Tack själv!"

Du blev "talk of the evening" :)


Olof Holmer

Sveriges Färgfabrikanters Förening

Tusen tack skall du ha!

Vi är alla mycket nöjda och förundrade. Du har fått 50 nya ambassadörer som talar varmt om dig och din föreläsning

Veronica Arnesson, Enhetschef, Skålmogården, Lima

Det är du som ska ha tack!


Alla var fantastiskt glada, inspirerade och imponerade! Tänk att jag kan plocka in dig i vilket sammanhang som helst och det funkar alltid klockrent!

Hjalle i "Heavy och Hjalle", Mötesarrangör

Kontakt

Frågor och bokningar


Lennart Hjelm,

Lyckovägen 8,

784 54 Borlänge


Tel: 070-733 41 49


Enklast och snabbast kontakt är via e-post: info@lennarthjelm.se